Winschoten centrum

Winschoten centrum - Stichting Ondernemersfonds Centrum Winschoten

Voor algemene informatie over Winschoten verwijzen we u graag naar de website van Winschoten24 of de website van de Gemeente Oldambt.

Op de website Winschoten24 ziet u een overzicht van de ondernemers in het centrum van Winschoten. Winschoten24 is een initiatief van de gezamenlijke Winschoter middenstand, de gemeente Oldambt en de provincie Groningen.

Meer informatie op: https://www.winschoten24.nl/

Uitslag verkiezing

De uitslag van de verkiezing van 28/09/2017 is als volgt: Gebied 1: 1. Gretha Kanninga (MD Shop) 23 stemmen 2. Grieko Dijk (Snackbar Jordy) 21 stemmen 3. Geert Jan de Raad (de Raad) 13 stemmen 4. Heiko Tuin (Café Dommering) 9 stemmen Aldus is Gretha Kanninga gekozen als bestuurslid voor gebied 1. Voor gebied 2 was 1 aanmelding t.w. Jan van der Weele (Jumbo), waardoor hij automatisch benoemd is.... lees verder »

Kandidaten en machtigingen

Voor bestuursfunctie hebben zich de volgende personen opgegeven: Gebied 1: GJ de Raad, de Raad mode Heiko Tuin, Café Dommering Grieko Dijk, Snackbar Jordy Gretha Kanninga, MD Shop Gebied 2: Jan vd Weele, Jumbo De termijn voor het indienen van machtigingen voor de stemming is gesloten.... lees verder »