Nieuwe website SOCW

Nieuwe website SOCW Stichting Ondernemersfonds Centrum Winschoten

Augsutus 2017 - Nieuwe website voor SOCW
De nieuwe website Stichting Ondernemersfonds Centrum Winschoten (SOCW) is gelanceerd. SOCW is opgericht in verband met de reclamebelasting in Winschoten en beheert het ondernemersfonds wat gevuld wordt middels deze reclamebelasting.

De nieuwe website is gebouwd in een nieuw Content Management System (CMS) wat geheel in-house ontwikkeld is door Hoogma Webdesign uit Beerta. De eigenaar van de website kan met dit CMS zeer eenvoudig de teksten, foto's en andere content op de site aanpassen, zonder enige kennis van programmeren.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Uitslag verkiezing

De uitslag van de verkiezing van 28/09/2017 is als volgt: Gebied 1: 1. Gretha Kanninga (MD Shop) 23 stemmen 2. Grieko Dijk (Snackbar Jordy) 21 stemmen 3. Geert Jan de Raad (de Raad) 13 stemmen 4. Heiko Tuin (Café Dommering) 9 stemmen Aldus is Gretha Kanninga gekozen als bestuurslid voor gebied 1. Voor gebied 2 was 1 aanmelding t.w. Jan van der Weele (Jumbo), waardoor hij automatisch benoemd is.... lees verder »

Kandidaten en machtigingen

Voor bestuursfunctie hebben zich de volgende personen opgegeven: Gebied 1: GJ de Raad, de Raad mode Heiko Tuin, Café Dommering Grieko Dijk, Snackbar Jordy Gretha Kanninga, MD Shop Gebied 2: Jan vd Weele, Jumbo De termijn voor het indienen van machtigingen voor de stemming is gesloten.... lees verder »